Voetbal Totaaldag

Woel Sports en Marki Sports hebben de handen ineen geslagen en zijn begonnen met het aanbieden van een voetbalschool, Soccerschool Rio, voor kinderen tot 13 jaar. Door gevarieerde training onder deskundige begeleiding wordt geprobeerd om de kinderen sterker te maken in technisch en tactisch opzicht. De kinderen komen met veel plezier naar de trainingen en gaan moe, maar met een voldaan gevoel naar huis.

De samenwerking tussen Woel Sports en Marki Sports gaat verder in het organiseren van voetbaltotaaldagen voor verenigingen.

Tijdens deze voetbaltotaaldag maken kinderen kennis met een diversiteit aan verschillende onderdelen, waarin plezier en het zichzelf verbeteren centraal staat. Een kind krijgt namelijk meer plezier in iets, als het iets goed beheerst.

Wij kunnen voor u deze organisatie uit handen nemen met ons complete aanbod. Niet alleen beschikken wij over de standaard trainingsmaterialen, maar ook over een groot diversiteit aan opblaasbare materialen (boardingvoetbal, dartbord, gatenschieten, etc).

Wilt u uw jeugd een onvergetelijke dag bezorgen, aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Neem dan snel contact met ons op!

Offerte op maat

Neem direct contact met ons op voor een geschikte offerte op maat, meer activitieten betekend hogere korting. De prijzen die bij alle activiteiten staan gelden ook voor u en aan de hand van uw wensen selecteren wij de geschikte opties en korting.

Vul onderstaande formulier in met uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op.

Wij bieden extra kortingen op prijzen en aandenkens van uw evenement. Denk aan een leuke medaille of bekers voor de winnaars. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Vragen?

× Stuur ons direct een bericht!