Pannakooi

Panna!

Probeer de perfecte panna te scoren! Het zal echter niet meevallen om de bal tussen de benen van de tegenstander door te schieten om de bal vervolgens in bezit te houden. Lukt een panna niet? Dan kun je altijd nog in de doelen schieten om een punt te scoren. Erg leuk om één tegen één of in teamverband te spelen. De pannakooi is zo ingericht dat spelers de bal slim via de wanden kunnen rondspelen, zodat het de tegenstander moeite kost om de bal in bezit te krijgen. Geef gasten en bezoekers een echte uitdaging!

Gemakkelijk binnen 10 minuten op te zetten

De Pannakooi is inzetbaar op veel evenementen, activiteiten en feesten. De inflatable wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal. Compleet voor een mooie beleving.

Prijs

€100,- per dag

Bij ons kun je nu ook online reserveren en betalen!!

Op onze nieuwe boekingspagina kunt u een springkussen, activiteit of party artikelen controleren op beschikbaarheid, reserveren en alvast betalen.

WAT IS EEN PANNA EN WAT IS PANNAVOETBAL?
Pannavoetbal is straatvoetbal op een klein veld met of zonder doelen waarbij het doel is met behendige voetbaltrucs de tegenstander af te troeven. Doordat het veld vaak omringt is door muren of in het geval van het pannaveld of de pannakooi met een opblaaswand kan de bal niet uit gaan en kun je juist de zijkant gebruiken bij de trucs. Pannavoetbal doe je met kleine teams van 1 tegen 1 tot zelfs 5 tegen 5 waarbij 2 tegen 2 de voorkeur heeft vooral op kleinere veldjes. De ultieme truc waar de naam ook van afgeleid is, is de panna, het tussen de benen door spelen van de bal. Een voorwaarde is dat na de panna de spelende speler de bal weer gelijk in bezit heeft of scoort gelijk na de panna. Panna komt van het surinaamse woord “poortje” je speelt dus door de poort van de tegenstander of je poort hem/haar.
Organiseert u een kinderfeest, evenement, of een festival. Wij bieden de scherpste prijs en alle activiteiten worden gebracht en gehaald.

Iets groots of bijzonders gepland?

Neem direct contact op en wij bieden u een offerte op maat!

Feesten en partijen

PER STUK/PER DAG 

Perfect voor verenigingen of kinderfeestjes!
€100,- per dag

Inclusief:

Blower

Schoonmaak

1 bal

Extra dag(en) huren?
Neem contact met ons op voor een scherpe prijs!

*Kan in overleg worden gebracht,
gehaald en geplaatst.
Bezorgprijs (binnen een straal van 15 km): vanaf €10,00
Bezorgprijs (buiten een straal van 15 km): €0,75 per kilometer keer 4 ritten.

Evenementen
Op aanvraag
TIP: Extra korting in combinatie met andere activiteiten!
Ideaal voor evenementen en grote feesten!

Inclusief:

Blower

Schoonmaak

1 bal

Meerdere dagen extra korting! 

Vul het onderstaande formulier in en ik neem snel contact met je op. Of bel mij meteen om direct te overleggen.

Vragen?

× Stuur ons direct een bericht!