Diensten

Heeft u voor u evenement een sportinstructeur nodig of hulp bij het organiseren van uw evenement? Wij kunnen u volledig ontzorgen!

Sportinstructeur

Sportinstructeur inhuren voor sport clinics

Bij Woel Sports kunt u ook sportdocent inhuren voor een speciale sport clinic. Wij beschikken namelijk over een aantal zeer uitdagende clinics die geschikt zijn voor iedere organisatie. U kunt een reservering maken voor bedrijven, verenigingen, evenementen, sportclubs, familie, sportieve feesten en scholen. Op de locatie naar keuze wordt de sport clinic voor diverse doelgroepen aangeboden. In overleg kunt u kiezen uit één van de onderstaande sport clinics, of een eigen inbreng naar keuze. De sportclinic zijn in overleg aan te passen aan uw wensen.

Sport Clinics: Spinning, voetbal, handbal, basketball, Kinball, Bootcamp, Personal training, zelfverdediging, etc.

 

 

Evenementen organisatie

Sportevenementen laten organiseren

Een sportevenement laten organiseren vraagt om ervaring en kundigheid. Woel Sports organiseert al jaren verschillende sportevenementen en is u graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat lichamelijk beweging zo veel mogelijk gepromoot en beoefend wordt. Daarom hebben wij besloten na diverse succesvolle evenementen georganiseerd te hebben, om deze dienst actief aan te bieden. Onze sportevenementen worden professioneel voorbereid op zowel marketingtechnisch als promotioneel gebied.

Woel Sports organiseert verschillende sportevenementen. Deze sportevenementen worden professioneel voorbereid en zorgen voor een ultieme sportbeleving.  Zo organiseerde Woel Sports in 2017 verschillende sportevenementen zoals vriendendagen, zeepvoetbal toernooien en de Schoone Winter Obstacle Run voor de jaarlijkse 3FM actie “Serious Request”.  Ook als u zelf een sportevenement wilt organiseren, kunt u Woel Sports inschakelen voor het inhuren van diverse sporten. Woel Sports maakt graag een vrijblijvende offerte op maat. 

× Stuur ons direct een bericht!